FÜLES

Kandász Andiék belevágnak a gazdálkodásba

A TV2 műsorvezetője és családja komoly döntést hozott. A jövőben megpróbálnak berendezkedni az önfenntartó életformára...
  • Szerző: Buster

Kandász Andi és férje, Feri a koronavírus-világjárvány előtti hetekben vágtak bele a lakáseladásba és éppen azon tanakodtak, hová is szeretnének költözni, amikor beütött a krach. A család eleinte egy Budapest melletti ház vásárlását tartotta a legoptimálisabbnak, de végül úgy döntöttek, maradnak a fővárosban és terveik szerint valahová a Budai hegyek környékére költöznek hamarosan.

Fotó: Markovics Gábor

„Még itt lakunk a belvároshoz közeli otthonunkban, de a lakást gyakorlatilag már eladtuk, így hamarosan meg kell találjuk az új otthonunkat. A helyzet az, hogy Feri a megismerkedésünkkor az a típus volt, aki készült valamiféle „világvége” szerű állapotra. Mellettem aztán ez az énje elcsendesedett, de most, hogy koronavírus-világjárvány van, szerencsére bekapcsoltak a reflexei és már én sem tartom furcsának, hogy szeretne berendezkedni egyfajta önfenntartó életformára”

- kezdte lapunknak a #KandászMamik-#SztárMamik műsorvezetője.

Fotó: Kandi

„Amióta az eszemet tudom, tudatosan kerestem az olyan zöldségeket és gyümölcsöket a piacon, amiket őstermelők árultak, de sajnos most eltűntek a piacokról, vagyis nehézkessé vált a beszerzés. Tulajdonképpen adja magát, hogy egy olyan ingatlanba költözzünk, ahol van lehetőség egy konyhakert kialakítására és úgy tűnik, meg is találtuk a megfelelő otthont. Így, ha a mi életünkben nem ez az utolsó hasonló krízis, felkészülten fogadjuk majd a következőt. Persze, ne így legyen, de az önfenntartás „békeidőben” is jó buli”

- mondta Andi.

És ezeket olvastad már?