SZTÁR

Itt a vége! Mégsem lehet anya a TV2 sztárja

Szakmájában sikeres, egyetlen dolog mégis útját állja a mûsorvezető-producer tökéletes boldogságának. Sokáig úgy tûnt, a kis Emma nála találhat új otthonra és biztonságos életre, de az álom szertefoszlott.
  • Szerző: Buster

Vámos Erika hosszú ideje harcolt azért, hogy az állami gondozott kislányt, Emmát végre magához vehesse, de a határidők egyre csak tolódtak. Mostanra pedig biztos lett, a börtönben ülő édesapa nem egyezik bele az adoptálásba. A Több mint TestÕr műsorvezetője a Blikknek vallott a kialakult helyzetről.

"Hiába gondolta úgy az egyik szülő, hogy a kislánynak jobb helye lenne nálam, mint a kirendelt nevelőszülőknél, a másik szülő nem volt hajlandó lemondani a csöppségről, ahogy korábban megbeszéltem vele, pedig sem módja, sem lehetősége nincs arra, hogy gondját viselje a gyermeknek.

Másfél évet éltem annak a bűvöletében, hogy sikerül megkapnom a gyermeket, nem áltatom tovább magam.

 

A bürokrácia, a hivatalok érthetetlen és jogilag vitatható döntései után tisztán látom, hogy a gyereket szívből szerető nagymamán és édesanyán kívül senkinek sem érdeke, hogy Emma valódi családba kerüljön, ahol a jövőben is tarthatná a kapcsolatot vér szerinti rokonaival

- mesélte a lapnak csalódottan Erika.

Az édesapa egyébként büntetett előéletű, aki egy két évvel ezelőtti, nagy értékű rablás miatt került börtönbe néhány hónappal ezelőtt. Annak ellenére ragaszkodik a gyermekhez, hogy tudja, talán sosem tud gondoskodni róla. A lap információi szerint olyan jogi megállapodást kötött, melynek értelmében Emmát a börtönbe fogják behordani hozzá láthatásra. Vámos Erika érhetően csalódott, hiszen könnyen lehet, ez volt az utolsó esélye, hogy beteljesítse nagy álmát és anya lehessen. Ugyanakkor a kislány nagymamája is értetlenül áll a a döntés előtt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?