HŰHA

Igazi karácsonyi csoda: Jolly meglátogatta nehéz sorban élő édesapját

Miután lapunk egy olvasói levél nyomán meglátogatta az ismert mulatós sztár Nagykátán élő édesapját, Jolly felkerekedett és meglátogatta őt.
  • Szerző: Buster

Nagy port kavart a néhány nappal ezelőtti cikke, melyben a fűtés és áram nélküli házban élő Tarcsi Sándor üzent a fiának, Jollynak, hogy szeretné, ha karácsony előtt meglátogatná őt. Sanyi bácsi, ahogyan a településen ismerik, nem titkolta munkatársunk elől, hogy alkoholproblémákkal küzd, ami miatt megromlott a viszony közte és híres gyermeke közt, ugyanakkor megígérte, hogy újra elvonókúrára megy, ha teljesül a kívánsága.

Fotó: Bors – Dombovári Tamás

„Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt” – fogadkozott Sanyi bácsi, aki arról is mesélt, mit érez, amikor fia dalait hallgatja. „Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem„ - panaszolta az énekes édesapja.

Nos, Jolly bár nem örült annak, hogy az idős férfi a sajtón keresztül üzent neki, a hétvégén útra kelt és nem csak hogy meglátogatta édesapját, de bemutatta neki új szerelmét, Barbarát is. Az énekes a találkozás pillanatairól képeket is késztet, melyeket megosztott közösségi oldalán, így rajongói láthatták, Sanyi bácsi milyen boldog volt attól, hogy láthatta a fiát.

Lapunk megkereste Jollyt, aki szerint édesapja csupán egyszerűen nem emlékszik arra, hogy ő rendszeresen látogatja és tartja vele a kapcsolatot. Ennek oka a férfi egy korábbi balesete, melynek során fejsérülést szenvedett.

„Szó sincs arról, hogy most békültem ki édesapámmal, hiszen nem is voltunk összeveszve. Az sem igaz, hogy nem tartom vele a kapcsolatot. Sajnos apám a balesete óta sok mindent elfelejt és gyakran arra sem emlékszik, hogy tegnap mi történt vele. Erről orvosi papírja is van” - kommentálta röviden az énekes.

Szentestére talán újra lesz áram és fűtés is a kis házban

Bár Jolly édesapja a szerény nyugdíja mellé alkalmi munkákból szert tesz némi pluszbevételre, nagyon nehezen jön ki a pénzéből, mivel az ital iránti szenvedélye nem éppen olcsó „mulatság”. Tarcsi Sándor ennek „köszönheti” hogy a közműveket már kikapcsolták otthonában. Ugyanakkor az énekes talán most megpróbál rajta segíteni, hiszen jómódban él, így számára nem okozna gondot, hogy kiegyenlítse a férfi köztartozásait.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?