HŰHA

Csődbe ment Zámbó Árpy rádiója, elárulta, mire készül

Az egykori rádióstúdió hamarosan büfévé alakul át, ahol a különleges húsos szendvicsek között helyet kap majd Jimmy kedvence is…
  • Szerző: Buster

Sokan szerették a Zámbó Árpy által éveken át üzemeltetett Bredd Rádiót, de a koronavírus-világjárvány miatti hosszú leállást nem sikerült túlélnie. Árpy most minden technikai berendezést elad, hogy mihamarabb beindíthassa új vállalkozását. Szeretne visszatérni a vendéglátásba, hiszen korábban volt már étteremtulajdonos, üzletvezető, de még pincér is. Az ötlet már megvan, ráadásul hiánypótló is, hiszen hazánkban még nem terjedtek el a külföldön már régóta népszerű, tépett-húsos szendvicsek.

Bár Árpy rádiója lehúzta a rolót, úgy érzi, a vendéglátás egyenesbe hozhatja (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Hát ennyi volt! Szép éveket töltöttem el a rádióban, de a hosszú leállás után már nem volt értelme folytatni. Kicsit fáj a szívem, de nem vagyok az a kesergő típus. Megrázom magam és megint mindent elkezdek elölről” – kezdte lapunknak Zámbó Árpy, aki úgy látja, hogy a régi stúdió épülete tökéletesen alkalmas egy újszerű, fiatalos szendvicsező megnyitására.

A rádió helyén nyílik majd meg Árpy szendvicsezője (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„A ház jó helyen van, tökéletes konyhát lehet benne kialakítani és van egy árnyas terasza is, ahol a vendégek leülhetnek. Hamarosan neki is látunk a munkálatoknak, mert szeretnék mielőbb megnyitni” – mondta Zámbó Jimmy testvére, aki maga áll majd a konyhapult mögé, hiszen van tapasztalata, ráadásul saját bevallása szerint hússütésben verhetetlen. Ki is találta már, milyen ételek kapnak majd helyet az étlapon.

„Az a tervem, hogy gyorsan fogyasztható, laktató és egyben vagány szendvicseket kínálok majd. Főleg sertést és marhát sütök majd lassú tűzön órákon át, majd nem vágom, hanem tépem a szendvicsekbe, amik tele lesznek zöldséggel, különleges házi szószokkal” – árulta el Árpy, aki természetesen nem feledkezik meg 19 éve tragikus körülmények között elhunyt bátyjáról, Zámbó Jimmyről sem. Az egyik szendvics az ő nevét viseli majd a zuglói bisztróban.

A „Jimmy kedvence” szendvics prototípusa – tépett oldalassal és sok salátával árulja majd Árpy elhunyt testvére egyik kedvenc ételét (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Jimmyke imádta a jóféle sült oldalast, pláne úgy, ahogy én készítettem. Ezért is hívom majd Jimmy kedvencének a szendvicsek királyát” – mondta Árpy, aki meg is mutatta lapunk munkatársának a prototípust, ami nemcsak jól nézett ki, de valóban nagyon ízesre és tartalmasra is sikerült. Hogy mikor kezdhetünk sorba állni Zámbó Árpy különleges szendvicseiért, azt még nem lehet tudni, de az biztos, hogy Jimmy testvére még idén szeretné megnyitni üzletét.

Országos turnéra indulna a Jimmy-emlékgála

Ha a koronavírus-helyzet engedi, idén is megrendezik a már hagyománnyá vált emlékgálát. Ráadásul komoly változásra is számíthatnak a rajongók, hiszen a szervezésbe menedzserként bekapcsolódott Bódi Guszti testvére, aki nagyszabású terveket dédelget. „Még a járvány előtt megállapodtunk a Zámbó Árpyval, hogy a jövőben menedzserként dolgozom az emlékkoncertek szervezésén. Most egy kicsit leálltak a dolgok, de reméljük, hogy majd a tervezett nagykoncertet Nagyecseden megtarthatjuk és az azt követő huszonkét állomásos turnét is elindíthatjuk, ha biztonságos lesz. Rengeteg Jimmy-rajongó van országszerte, akik nem tudtak Budapestre utazni a gálákra” – mondta a -nak Bódi „Szifa”, aki elárulta legnagyobb álmát is. „Ha minden a tervek szerint alakul, jövőre, valamikor az év első felében az Arénát is megtölthetjük Jimmy rajongóival, az eseményen színpadra áll majd egy igazi világsztár is” – nyilatkozta az új menedzser.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?