HŰHA

Vérciki sztárszelfik Baukó Évától Zimány Lindáig

A sztárok imádnak pózolni és mutogatni magukat. Éppen ezért gyûjtöttük össze azokat a szelfiket, amiket rossz ötlet volt posztolni, bár a világ jót szórakozott rajtuk.
  • Szerző: Léna

A sztárléthez nélkülözhetetlen a magamutogatás, ez pedig a szelfik korában tökéletes lehetőség a celebek számára. Minden tiszteletünk az övék, hogy annak ellenére, hogy ilyen rettenetesen sikerült néhány fotójuk, mégis vállalják azokat a világ előtt.

Szemezgettünk a legbénábbakból

Lady Gaga – igen, valóban ő az – minden bizonnyal egy átmulatott éjszaka után készítette ez a képet. Az alatta lévő üzenetből kiderül, ő maga sem tudja, hogy hol van éppen, de a szelfizés már annyira a vérévé  vált, hogy reflexszerűen kattintott egyet. Bár ne tette volna!

 

A photo posted by @ladygaga on

Tóth Vera fotójával tulajdonképpen semmi gond, csak épp ő nincs rajta. Javasoljuk a kevesebb fal, több Vera kompozíciót legközelebb! Bár a cica cuki...

Kim Kardashiannek senki sem mondta, hogy ez a fotó jobban mutatna a hálószobája falán, mint az Instagramon? Nyálas, mégpedig szó szerint!

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tóth Gabinak mentségére váljon, hogy ez a fotó már annyira ciki, hogy zseniális! Minden elismerésünk, hatalmasat röhögtünk!

 

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Tyra Banks fotója láttán az ember először borzasztóan megretten, majd elismerően bólogat, mert a szupermodell ezzel a szelfivel végül is vállalta, hogy smink nélkül ő bizony ugyanúgy néz ki, mint bármelyik átlagos nő.

 

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Baukó Éva egy évvel ezelőtt azt gondolta, hogy remek ötlet lesz a vécén ülve pózolni. Igazából nincs is ellenvetésünk, mert ezzel beírta magát a szelfitörténelem nagykönyvébe. Noha posztja a Facebook ellen irányult, a napokban egy újabb bejegyzéséért éppen őt tiltotta ki a közösségi oldal. Baukó vs. Facebook: 1-1

 

Szarok a facebookra

Posted by VV Éva hivatalos oldala on Monday, February 24, 2014

A végére hagytuk azt a posztot, amin egy ország döbbent meg. Zimány Linda pisilős videójára szavak nincsenek.

Táncoló lábujjak… mutatjuk… elképesztő!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?