HŰHA

Rémálom a konyhában: Százezrek követik Varga Irén gasztro ámokfutását

Varga Irén férje „Lacika” nem véletlenül madárcsontú, hiszen kénytelen azt enni, amit hites felesége tálal fel neki. A rémisztő hangú énekesnő főzős videói is hódítanak.
  • Szerző: Buster

Egy ideig szent meggyőződésünk volt, hogy Varga Irént nem szabad beengedni a médiába és kerülni kell még a neve említését is. Abban ugyanis egyetérthetünk, hogy az önmagát énekesnőként definiáló „fura szerzet” hangjával holtakat lehet ébredésre, majd menekülésre bírni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Varga Irén

Varga Irén pont úgy főz, ahogy énekel... (Fotó: YouTube)

Az önjelölt előadót ugyanakkor nem lehetett eltántorítani céljától, jelesül, hogy sztár legyen és az elszántsága végül alaposan meg is érlelte a gyümölcsét. Varga Irén megmagyarázhatatlan módon és sebességgel lett a honi közösségi felületek meghatározó alakja, mondjuk ki: sztárja. Ráadásul, mintha lassan feladná eredeti álmát, vagyis azt, hogy ismert és elismert énekesnő legyen. Varga Irén egyre kevesebbszer jelentkezik halandzsa angollal a kamerába rikácsolt műveivel és egyre többször készít tematikus, főzős videókat. Ráadásul védjegye is van már a konyhában, ami nem más, mint a fahéj, amit gyakorlatilag minden ételbe belecsempész.

Ezek a főzős videók ráadásul egyre profibb körülmények között készülnek, és lássuk be, egyre szórakoztatóbbak. Persze az ételek elkészítést semmilyen korosztály számára nem javasoljuk.

A videó címe önmagáért beszél...

Van hová fejlődni

Ezt bírd ki öklendezés nélkül!

így kell megalázni egy klasszikust...

Sosem hittük volna, hogy ilyesmit leírunk, de van ott még, ahonnan ezek jöttek, és érdemes szemezgetni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?