HŰHA

Újra elítélte a bíróság a Viszkist: így dühöngött az ítélet hallatán

Olcsón megúszta ittas vezetését, mégsem teljesen elégedett Ambrus Attila, 10 hónapra tiltották el a vezetéstől, valamint 200 ezer forint pénzbírság megfizetésére kötelezték.
  • Szerző: Ripost

Ambrus még júniusban ült ittasan a volán mögé, majd amikor a rendőrök megállították és szondáztatták, jelzett a készülék. Még a helyszínen elvették a jogosítványát, később vádat emeltek ellene, s bár méltányossági kérelmet nyújtott be, mivel a felesége veszélyeztetett terhes, nem úszta meg büntetés nélkül.

Kézhez kaptuk a végzést a Szegedi Járásbíróságtól. Azt gondolom, a pénzbüntetés méltányos, valamint a jogosítvány megvonásának időtartama is – mondta dr. Szilágyi Roland, a Viszkis jogi képviselője

El tudnám fogadni ezt a döntést, hiszen vállalom a tetteim következményét, ittasan nem lehet vezetni, mégis vannak fenntartásaim – mondta a Blikknek a Viszkis – Hátradőlhetnék, de a feleségem, Réka január végére van kiírva a kislányunkkal. Hatvan kilométerre lakunk a kórháztól, ha bármi történik, megindul a szülés vagy valami komplikáció lép fel, mire kiér a taxi vagy a mentő, már meg is születhet a pici. A legrosszabbkor nincs jogosítványom, ami nagyon dühítő. Inkább fizetnék többet, csak ne tíz, hanem nyolc hónapra vonták volna be az engedélyemet!

Ezzel a névvel nem is vártam mást, tudom, hogy utálnak engem.

Mégis, most nem ez a fontos, hanem hogy a gyermek egészségesen megszülessen. Csak ez számít! – szögezte le Ambrus.

És ezeket olvastad már?