HŰHA

Újabb fordulat: nyilvánosan alázta meg Balázsékat a Class FM!

A rádió úgy csinál, mintha Balázsék sosem léteztek volna.
  • Szerző: Ripost

Végleg elfelejtené Balázsékat a Class FM! A rádiónak sikerült olyan mérhetetlenül rossz viszonyban elbúcsúzniuk a legnépszerűbb műsoruk készítőitől, hogy újabban már kígyót-békát kiabálnak egymásra.

Tény, hogy az adó kedd esti közleménye után pattanásig feszült a helyzet, Balázs hazugnak nevezte a Class FM vezetőségét, később pedig nyílt levélben csatározott a rádió tulajdonosával, Michael McNuttal. A férfi, megbánva az előző napi közleményét, szerdán arra kérte a Morning Show stábját, hogy folytassák náluk online a műsorukat.

Balázs erre gúnyosan reagált, ijedtnek és nevetségesnek nevezte egykori főnökét, aki szerinte komolytalanul viselkedik.

A műsorvezető kifakadása talán érthető is, hiszen a rádió vezetősége újabb felületet talált arra, hogy megszégyenítsék őket. A Class FM Facebook-oldaláról már el is tüntették Balázst, Vadon Janit és Rákóczi Ferit, mintha a három férfinek sosem lett volna köze az adóhoz.

Pedig Balázsék azt az országosan egyedülálló, legnépszerűbb reggeli műsort vezették, amelynek a tegnapi megszűnés óta a Class FM előszeretettel sugározza a best of adásait, így csalogatva a hallgatókat, akiknek erősen megcsappant a számuk.

Az új fotót, amelyen Balázsék már nem szerepelnek, ellepték a dühös hozzászólások, a Morning Show hallgatói dühödten reagáltak, álnoknak és aljasnak nevezték Class FM legújabb húzását, és egy emberként fognak össze kedvenceikért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?