HŰHA

Tovább dagad a botrány Nótár Mary és volt menedzsere között

A mulatós énekesnő nehezményezi, hogy az új albumához készített több videoklipet is letiltott az egykori menedzsmentje, ám utóbbi szerint teljes joggal tették ezt.
  • Szerző: ripost

Nem csitul a botrány Nótár Mary és egykori menedzsmentje között. Az énekesnő és volt menedzsere közel három éve pereskednek egymással, a cég jogkövetelései miatt pedig Mary videoklipjei is a süllyesztőben végezték: a Skyforce letiltotta azokat a legnagyobb videomegosztó portálról.

"Történt egy kis atrocitás. A legújabb lemezemhez készült videóimat letiltotta a volt mene­dzserem, de természetesen az ügyvédeim már dolgoznak azon, hogy minél hamarabb megoldódjon a probléma" – mondta el a Mokkában Nótár Mary.

Az ügyben a Bors megkereste a volt menedzsmentet is, és az ügyvédjük nyilatkozott a lapnak.

"Mint ahogy azt sokan tudják, több per is folyik köztünk Nótár Máriával. Egyrészt szerződésszegés, valamint kártérítési igény miatt folyik eljárás, másrészt személyiségi jogok megsértése miatt. Előbbihez kapcsolódik a jelenleg kialakult ügy is, a videoklipek letiltása. A szerződés ugyanis, amelyet Mária felmondott, a Skyforce szerint jogszerűtlen, így a megállapodás egyik rendelkezése kimondja: míg jogerős ítélet nem születik, addig öt évre opciónk van az énekesnő bármely szellemi termékére. Ezért blokkolták a klipeket is" – mondta el a lapnak dr. Kecskeméti Ádám, aki reméli, hogy mihamarabb véget ér az évek óta tartó pereskedés.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?