HŰHA

Szörnyű! Újabb lány lett öngyilkos Selena Gomez sorozata miatt!

Nem ő az első idén.
  • Szerző: KAM

Egyre többen vannak, akik betiltanák Selena Gomez sorozatát. Már csak azért is, mert egy újabb fiatal lett öngyilkos miatta.

A 13 Reasons Why rengeteg megosztó kritikát kapott már eddig is. A gyártóknak persze ez egy hatalmas kasszasiker, fiatalok milliói rajonganak érte, a szülőknek azonban mindez egyre inkább a rémálom. Idén már egy 23 éves fiú öngyilkos lett a sorozat miatt, és most itt az újabb áldozat.

Egy tizenöt éves lány vetett véget az életének nemrég. Az ő édesapja most egy interjúban mondta el, lát összefüggést lánya halála és Selena sorozata között.

John Herndon elmondása szerint lánya, Bella öngyilkossága előtt folyamatosan a 13 Reasons Why-t nézte. Az egyébként is szorongó és depressziós lány állapotának cseppet sem használt az alkotás.

Az édesapa Selenát is felkereste, hogy felhívja a figyelmét, sok depressziós fiatal él a világon, akiknek árthat a sokkoló történet. Az édesapa egyébként azt sem titkolta, nincs jó véleménnyel a sztárról: szerinte ő imádja a sztárság napos oldalát, de tetteinek következményeivel nem foglalkozik. 

Hogy mit gondol Selena? Egyelőre nem derült ki. A sorozat második évadát mindenesetre már forgatják.

És ezeket olvastad már?