HŰHA

Szexi fehérneműs fotókon mutatta meg nagy fogyását Singh Viki!

Már egy éve annak, hogy a népszerû énekesnő tizenkét kilótól szabadult meg. Ez annyira jól sikerült, hogy ma jobban néz ki, mint valaha.
  • Szerző: Ripost

Immáron egy éve annak, hogy Singh Viki egy indiai gyógynövénykeverék segítségével elérte a hőn áhított testalkatot, ennek örömére pedig az énekesnőről nemrégiben szexi fotósorozat készült.

Viki 12 kilót fogyott, hibátlan teste mögött pedig rengeteg munka van: gyökeresen megváltoztatta az étkezési szokásait és fokozottan odafigyel a testmozgásra is.

"Amióta megtörtént a nagy fogyás, sokkal bátrabban mozgok a kamera előtt, így ezen a fehérneműs fotózáson is teljesen felszabadult voltam. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, hiszen végre már nem kell takargatnom a testemet, és arra sem kell figyelnem, hogy a kevésbé előnyös testrészeimet elrejtsem" - mondta el a %%-nak Viki, aki nem tagadja, sokat tesz azért, hogy megőrizze formás idomait.

"Nem sanyargatom magam, csupán tudatosabban étkezem és rendszeresen edzem. Hétközben köretként inkább zöldséget eszem, hétvégén viszont nyugodtan beiktathatok egy csalónapot, hiszen nem egy étkezéstől hízik meg az ember, hanem a rendszertelen életmódtól."

Az énekesnő számára a legnagyobb öröm, hogy végre bátran felvehet bármilyen ruhát, ráadásul a közérzete is sokat javult.

"Nincs szénhidrát-túltengésem, ezért sokkal energikusabbá váltam, nem érzem azt a folyamatos fáradtságot, mint régen. Határozottan kijelenthetem, egészségesebb és sokkal boldogabb vagyok az új testemben" - fogalmazott mosolyogva.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?