HŰHA

Sosem lesz már vége? Apósa barátja szólt be durván Szabó Zsófinak!

Folytatódnak a támadások a csinos mûsorvezető ellen, most férje családjának egyik ismerőse esett neki.
  • Szerző: Ripost

Még alig száradt meg a pecsét Szabó Zsófiék esküvői papírjain, de máris több támadás érte a hírességet és párját, mint az elmúlt években bármikor.

A kommentelők minősíthetetlen stílusban alázták Zsófi főzőtudományát, majd férjét, Zsoltot a származása miatt, de úgy tűnik, a rosszakarók áradata még csak a kezdet volt.

Mostanra világossá vált, hogy Zsófi hiába tölt fel a rajongói oldalára bármit, azt a hozzászólók rögtön ízekre szedik. Legutóbbi videóján Kökény Attila énekel, miközben ő és Zsolt a félhomályban a hatemeletes esküvői torta előtt állnak.

Egy kis kulissza videó amíg nem készül el a hivatalos videónk! Már nagyon várom!!!! Kökény Attila pedig egyszerűen csodálatos volt!!!! Köszönöm Ati ezt a felejthetetlen pillanatot!

- írta Zsófi a bejegyzéshez.

Ez azonban nagy hiba volt, hiszen volt, aki rögtön rátámadt. Apja ismerőse keresetlen szavakkal illette az ifjú feleséget.

"Drága lelkem!! (jányom lehetnél, szóval nem kíméllek) Van nektek eszetek a médiát beengedni??? Bevállalni olyan dolgokat, amiért szétszednek, nem csak most, de ezután is??? Nem egyszerű a Szabolcsi élet hidd el nekem... az "Urad" családja majd egyszer biztos mesél, hiszen Antuka is jól tudja, lehet eső, lehet hó...

Csendesebben lehetett volna... nem a lagzit kicsi lelkem csak a megmutatkozást... Ebben a nyomorult kamerás világban nőttél fel...

Tudod, mi-micsoda, és hogyan is működik..emlékszel?? Édesapád sosem szerepelt a címlapokon ezért vagy azért. Drága Lányom!!!!

Ne tedd ki magad ennek..neked nem ezt az életet álmodták...

Neked nem ezt rajzolta a csillag az égre.

Nem vagy te olyan erős és ezt te éppen annyira tudod...

Légy nagyon nagyon boldog..a nap süssön rád..de ne felejtsd el magad...magatokat...ezzel a verssel köszönök..és ne szégyellj sírni..puszillak."

Szabó Zsófi egyelőre nem reagált a durva hangvételű intelemre, de el lehet képzelni, mennyire fájhat neki az, hogy édesapja emlékével támadják őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?