HŰHA

Sittesek támogatják Damut. Van még lejjebb?

Él még a betyárbecsület, legalábbis a börtönviseltek körében bizonyosan. Igaz, a Damu Roland által várt börtöntársak tolongása elmaradt, de akadtak azért néhányan, akik igyekeztek csiszolni kicsit a színész alaposan megkopott nimbuszán.
címkék:
  • Szerző: Buster

Damu Roland Facebook oldalán igazán illusztris társaság kezd összeverődni, mióta - ahogyan azt a megírta - kedd este őrjöngő posztok hadában kérte egykori rabtársait, álljanak ki mellette és mondják el országnak-világnak, milyen jótét lelket is ismerhettek meg személyében. Mint ismeretes, erre azért van szüksége, mert az utóbbi időben két börtönbéli "jó barátja" is arra tett utalást, hogy a színész erőszakosan viselkedett velük az együtt töltött kényszerpihenő alatt.

Ezzel ugyan nem megy sokra

Kommentjei alatt ugyan felbolydult a főként nőkből verbuválódott rajongósereg, de igen erősen kellett keresni, mire ráakadtunk arra a néhány üzenetre, amit Damu Roland egykori rabtársai írtak. Az említett kommenteket természetesen most is javítás nélkül mutatjuk. A hozzászólók egyike sem lakott Damuval egy cellában, csupán a börtönfolyosón találkozhattak.

„Én ezt jol tudom mert énis ott voltam tiszalökön ez a ... vamzer volt bent is az öröknek a besugolya egy segg nyalo mindenki utálta!

Nem pártolom rolandot de mindenütt megálta a hejét !! Ami nemsemmi egy 2000- fös börtönbe

De ez a .... vamzer és köcsög volt !!!!!!”- írta egy feltehetően szintén rovott múltú kommentelő.

„Teljes mértékben a Roland mellett állok, hisz személyesen ismerem mert én is ott töltöttem a napjaimat ahol ő! Nem olyan embernek ismerem, aki ilyett tenne, ezt teljesen megcáfolom, amit kitaláltak róla!!!! Bármikor szükséged van rám teljes mértékben melletted állok akár tanuskodok is ha kell a te oldaladon!!!”- érkezett az egyetlen olyan üzenet, amelynek Damu számára gyakorlati haszna is lehet.

Sántít a védekezés

Roland egyébként posztjaiban azzal védekezik, hogy a Tiszalöki BV Intézetben 998 kamera figyeli a rabokat, amelyek közül egy sem rögzített általa kezdeményezett atrocitást. No, de van ám ezzel a védekezéssel egy nem is olyan apró bibi! Jelesül, hogy ezek a kamerák kizárólag a börtön közösségi helyiségeit pásztázzák, így közülük egy sincs zárkán belül. Tehát mondhatjuk, hogy ami a cellán belül történik, az a cellában is marad! Ugyanez a heyzet Tökölön is, ahol Damu büntetése utolsó szakaszát töltötte. Persze akadhatnak különleges rabok, akiket öngyilkosságra való hajlamuk miatt, vagy különösen veszélyes minősítésük okán folyamatosan figyelni kell, de ezek az elítéltek magánzárkában töltik napjaikat. Mondanunk sem kell, Damu nem tartozott közéjük!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?