HŰHA

Popót villantott a tengerparton a Harry Potter Hermionéja

Emma Watsont nem sokszor láthattuk bikiniben, főleg nem ilyen apróban.
  • Szerző: The_M

Nemcsak a gyerekek kedvenc boszorkánya Hermione Granger, de férfiak ezreinek álomnője is. A legszexisebb kitalált alakok szavazásokon mindig az élvonalban végez Harry Potter hű társa. Ezt az eredményt persze nem maga a karakter, hanem az azt életre keltő színésznő, Emma Watson érdemelte ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A már 30 éves Emma a heves rajongás ellenére sem veti be a külsejét a karrierépítesben, mint a legtöbb kolléganője. Így nem sokszor volt olyan alkalom, hogy annyira kevés ruhában láthattuk volna, mint a legfrissebb lesifotókon.

My beautiful Queen in Italy 🥰🥰😍😍❤🧡💗💖💝💘💜💙💚💛💓💞💕💟❣♥️👑☀️🌅 #emmawatson #harrypotter #hogwarts #gryffindor #ravenclaw #slytherin #hermionegranger #london #hogwartsexpress #human #heforshe #thewizard #thewizardingworld #thewizardingworldofharrypotter #jkrowling #summervibes #day #italy #bestday #summer #lifetime #love #lovely #life #lifestyle #beautiful #vacation #actor #holiday

#emmawatson #emmawatsonhot #instaglam #instaglammagaz

Watson a barátaival az olaszországi Positanóban nyaral, és a strandoláshoz egy neonsárga, falatnyi bikinialsót választott, ami nem sokat takar a popójából.

#emmawatson #emma #watson #positano #beach

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?