HŰHA

Pártos Csilla kitálalt Pécsi Ildikóról: Ez nem volt szép

A Kossuth-díjas színésznő egykori menye állítja, megpróbált mindent, hogy kibékülhessen volt anyósával, ám mindannyiszor hiába próbálkozott.
  • Szerző: ripost

Távol van még a megállapodás Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyében. A Kossuth-díjas színésznő egykori menye a napokban kiköltözött abból az ingatlanból, ami miatt már évek óta pereskedett volt anyósával.

Ám Csilla ahhoz ragaszkodik, hogy Pécsi Ildikó kifizesse neki azt az összeget, amivel az évek során Pártos beszállt a ház felújításába.

A jógaoktató ennek érdekében nemrégiben ügyvédet is váltott: most kedvese képviseli őt, akivel kilenc hónapja vannak együtt, és akivel nemrégiben össze is költöztek.

A napokban találkozót kezdeményeztek a színésznő ügyvédjével, dr. Magyar Györggyel, ám a titkos találkozóról a sztárügyvéd beszámolt a nyilvánosságnak.

Ez nem tetszett Csilláéknak, akik szerint nem kellett volna rögtön publikussá tenni a békülési kísérletet.

"Nyitottunk, mégis megint ugyanaz folytatódik, mint eddig, ami finoman szólva nem túl szép. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet már rég túlnőtt azon, hogy ki tudjuk zárni a nyilvánosságot, de szerintünk csak akkor kellene nyilatkoznunk, amikor már van megállapodás" - mondta el a Borsnak Pártos Csilla.

"Mindig szeretni fogom a volt anyósomékat, és nagyon szeretnék békülni velük. Most jogi úton próbáltuk összesimítani a dolgokat, de sajnos ez nem sikerült, mert nincs hajlandóság a másik részről."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?