HŰHA

Papot kellett hívni, szellem lakta házba költözött a magyar énekesnő

A magyar énekesnőt és családját félelmetes jelenségek tartották rettegésben. Végül egy spirituális szeánszokkal foglalkozó kiközösített pap mentette meg őket.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szellemek lakta házba költözött Judy és családja, és bár úgy tűnt, idilli az életük, egy pillanat alatt rémálommá vált minden.

"Szerencsére már megszabadultam a szellemektől és nyugalomban élek. Azt persze nem mondom, hogy nevetek a dolgon, de képes vagyok félelem nélkül beszélni róla" – mondta el az ACnews-nak Judy.

"Amikor beköltöztünk, nagyon sok pénzt elköltöttünk a felújításra, de minden hamar elromlott. Szikrázott a konnektor és a vadonatúj televízió. A kutya a legnagyobb téli fagyokban sem volt hajlandó bejönni a házba, pedig máskor még a vihartól is fél. Alig bírtuk betuszkolni, pedig muszáj volt, mert az országos média az állatvédők kérésével volt tele, hogy mindenképpen vigyük meleg helyre a kedvenceinket" – mondta Judy.

Az énekesnőnél a vendégek is megborzongtak.

"Még a kislányom is észlelhetett valamit, mert nem a mintás tapéta váltott ki belőle reakciót, hanem a hófehér fal. Egyszerűen a tekintete megállt egy ponton és sírt. Egy egykori pap eljött hozzánk, aki megvizsgálta a házat. Elmondta, hogy nem egyedül élünk az otthonunkban, hanem szellemi lényekkel. Összesen négyen. Azt is leszögezte, hogy nem akarnak minket bántani, de azt észlelik, ha félünk tőlük. Azon is megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy az autómba is beköltözött egy 20 éves lány szelleme" – mondta az énekesnő.

Miután a tisztítást elvégezte a pap, néhány hónapon belül minden helyreállt, azóta pedig nem költöztek újabb szellemek a házba.

címkék:
És ezeket olvastad már?