HŰHA

Örömhírt közölt a Született feleség, kigyógyult a szörnyű kórból?

Az 56 éves sztáranyuka nagyon jól érzi magát a kezelések után, amelyekre rák miatt járt.
  • Szerző: Ripost

A Melrose Place és a Született feleségek egykori színésznőjét, Marcia Crosst hét hónappal ezelőtt végbélrákkal diagnosztizálták. Azóta rendszeres és erős kezeléseknek vetik alá. Mostanra viszont annyira jól van, hogy gyógyultnak nyilvánította magát - írja a Daily Mail.

Az orvosok öt év tünetmentes időszak után szoktak hasonlót kijelenteni, de az 56 éves színésznő, a családja, barátai és a rajongói is bizakodóak.

"Annyira hálás és boldog vagyok, hogy élhetek, de szomorú, hogy kihullott a hajam, most nagyjából 2,5 centi és csúnya is" - írta az Instagramjára szeptember 15-én.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

Posztja miatt a rajongók elkezdtek aggódni érte, ezért másnap tisztázta, hogy gyógyultnak érzi magát, és jelenleg minden a legnagyobb rendben van vele. 

"Nehéz utazás volt, de EGÉSZSÉGES vagyok, boldog és hálásabb, mint valaha" - írta, majd kifejtette, mennyire váratlanul érte az a rengeteg szeretet és törődés, amit kapott, és hogy milyen felszabadító érzés volt nyíltan beszélni a betegségéről.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

Korábban Marcia Cross férjét, Tom Mahoney-t is bőrrákkal diagnosztizálták. Az akkor még csak 2 éves ikerlányaiknak, Savannah-nak és Edennek nem beszéltek róla, a színész pedig mára teljesen egészséges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?