HŰHA

Felháborító ostobaság: mérget javasol a koronavírus ellen a magyar énekesnő

A híresség elképesztően veszélyes dolgot javasolt a követőinek, Németh Kristóf már fel is háborodott miatta.
  • Szerző: ripost

Senki ne próbálja ki Opitz Barbara immunerősítő tippjét! Az énekesnő úgy érezte, neki is szükséges megnyilvánulnia a koronavírus kapcsán, amit egy hosszú bejegyzésben tett meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

Az ominózus posztban Barbara azt javasolja a követőinek, hogy fogyasszanak hidrogén-peroxidot megelőzésképpen.

A molekuláról korábban is terjedtek már tévhitek az interneten, ám fontos felhívni a figyelmet arra, hogy nemhogy nem hatásos a fogyasztása, de szervi elváltozásokat, rokkantságot, szívrohamot és halált okoz a használata!

Ahj drágáim féltelek titeket!🥺Nagyon vigyázzatok magatokra, most jóval nagyobb dózisban fogyasszatok vitaminokat! Ha tehetitek, kerüljétek a tömeget, rendszeresen használjatok kézfertőtlenítőt!💕Most egy darabig a kormány rendelete miatt nem koncertezünk sütimütikéim, úgyhogy nagyon hiányoztok nekem, de természetesen az egészség a legfontosabb! Bízzunk benne, hogy hamar véget ér a járvány-időszak! Addig is jönnek az új klipes dalok!😻Szeretlek titeket!💕

Barbara bejegyzése Németh Kristófot is felháborította: a színész a Facebookon írta le, hogy ne higgyenek az emberek az önjelölt gyógyítóknak.

„Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjákok meg magatokat és az ismerőseiteket! Kamu, buta és káros hülyeségekkel van tele a közösségi média! Gondolkozzatok és csak hiteles forrásból szerezzetek valós információkat!” – fogalmazott Kristóf.

És ezeket olvastad már?