HŰHA

Nyilvánosan üzent az exének Tóth Gabi!

Az énekesnő még egy tehetségkutató műsorban ismerte meg az akkori párját, akivel szakmailag is együtt fejlődtek.
  • Szerző: ripost

Irigylésre méltóan jó viszonyt ápol a volt kedvesével Tóth Gabi! Az énekesnő még évekkel ezelőtt, egy tehetségkutatóban jött össze a Trap kapitány művésznevű énekessel, akivel aztán évekig együtt voltak mind a magánéletben, mind pedig szakmailag.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szakításuk után is barátságban maradtak egymással, és a jó viszonyt az sem tehette tönkre, hogy Gabi immáron férjhez ment és családot alapított.

Fotó: TV2

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Gabi üzenete, amit a férfinek címzett.

„Ez a dal nagyon igaz. Sokat ad a léleknek! Őszintén szorítok neked, hogy méltó helyre kerülj a szakmában, mert ha valaki, akkor te igazán megérdemelnéd a nagyobb sikert! Én rám mindig számíthatsz. Jönni fog az! Főleg ilyen dalokkal” - üzente a volt kedvesének Gabi.

Tudom, hogy az elmúlt pár hónap mindnyájunkat megviselte. Láttuk, hogy szeretteink, ismerőseink, az egész környezetünk kétségbeesett. Mindenki felelőssége új próbatételt kapott, mikor szülőjét, szerelmét vagy gyermekét kellett bíztatnia, azzal, hogy “Minden rendben lesz!” Én saját eszközeimmel próbáltam segíteni, a legféltettebb kincsemen, így ezt a dalt énekeltem neki újra és újra a karjaimban! Azt kérte, hogy másoknak is segítsünk és készítsünk hozzá videót! Rajtam ne múljon! Kitartás MINDENKINEK!!!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?