HŰHA

Óriási örömhír: visszatér a sokak által szeretett sikerműsor!

A TV2 szuperprodukciója megújult struktúrával, minden hétköznap este lesz látható Lékai – Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla vezetésével.
címkék:
  • Szerző: ripost

Két sikeres évad után október 25-én visszatér a Ninja Warrior Lékai – Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla műsorvezetésével. A hatezer négyzetméteres stúdióban, megújult látványvilággal visszatérő szuperprodukció nagy kérdése, idén végre avathatunk-e magyar ninja harcost.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebben az évadban a versenyzők olyan hétköznapi hősök, akik mind az életben, mind pedig a Ninja Warrior pályáján is megállják a helyüket.

ninja warrior tv2

Újra itt a Ninja Warrior
Fotó: TV2

Az immár 40 országban sikerrel futó műsorban az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriama-t.

Ha ez valakinek sikerül, a dicsőség mellett idén 20 millió forintos fődíjat is hazavihet.

A legnagyobb ninja legendák – köztük a korábbi két győztes, Gyömrei Máté és Strommer Soma – mellett számos trónkövetelő ifjonc vág neki a versenynek.

gyömrei máté ninja warrior

Gyömrei Máté a Ninja Warriorban
Fotó: TV2

A Ninja Warrior egy-két jól ismert régi eleme is visszaköszön majd: ezúttal is lesz Nagy fal, de a Ninja létra és a Pokoli torony is szerepet kap. De senki nem veheti félvállról a küzdelmet, mert a legnagyobb európai Ninja Warrior pályán számos új és még nehezebb kihívás várja a versenyzőket, mint eddig bármikor.

Új elem például, hogy a középdöntőbe jutott ninja-jelöltek a párbaj toronyban egymás ellen is harcba szállnak majd. Ki lesz képes legyőzni a lehetetlent? Ki tart ki a végsőkig? Október 25-től kiderül!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?