HŰHA

Nagy Feró megnyereti Sári Évivel a Sztárban Sztárt!

Ma este kiderül, hogy a Sztárban Sztár döntősei közül ki kapja a 2018 Legsokoldalúbb Sztárja címet. A mezőny erős, négy rendkívül népszerû előadó közül kerül ki a győztes. Völgyesi Gabi, Sári Évi, Tolvai Reni és Freddie a vasárnapi mûsorban nem csak szólóprodukciókat adnak elő. A Ripost hasábjain most az énekesek duettpartnerei biztatják a nézőket arra, hogy szavazzanak a legjobbra.
  • Szerző: Ripost

Bódi Guszti: Nincs Gabinál alázatosabb versenyző

Völgyesi Gabi Bódi Margó bőrébe bújik vasárnap este, duettpartnere pedig a Fekete Szemek frontembere, Bódi Guszti lesz. Az énekes a %%-nak ódákat zengett Gabiról, aki szerinte minden szempontból megérdemli a győzelmet.

"Bevallom, Margót leszámítva én még nem találkoztam olyan alázatos hölggyel, mint Gabi! Nagyon tetszik, ahogy hozzányúlt dalunkhoz. Rögtön látszott, hogy értékeli a kultúránkat, és méltó módon akarja előadni a produkciót."

"Nagyon nehéz egy nem romának ugyanolyan pörgő nyelvvel énekelni, ahogy mi szoktunk, de ő ettől sem rettent meg. Szótagolva leíratta velem a szájbőgős részeket a dalból, és ő kiválóan megtanulta! Véleményem szerint neki kell nyernie, mert - bár mindenkit nagyon kedvelek -, de ő a legalázatosabb versenyző. Én mindig észreveszem, ha valaki kamuzik, de ő annyira őszinte és jó ember, hogy csak a legjobbat érdemli!" - jelentette ki a %%-nak Guszti.

Nagy Feró: Mi nem a vasárnapra, hanem a győzelemre készülünk

A Beatrice frontembere nem kertelt: meggyőződése, hogy csakis Sári Évi nyerhet, hiszen ő az elmúlt hetek alatt kaméleonként változtatta a hangját a produkcióknál.

"Évinek kell nyernie, mert ő a legjobb! Ráadásul egy szupersztárt kapott maga mellé a személyemben, úgyhogy mindent elkövetek azért, hogy győzelemhez segítsem" - jelentette ki a %%-nak Feró, akinek oldalán Csuka Mónikaként énekel majd Sári Évi.

"Azért kell Évinek nyernie, mert nem csak megfogadja a tanácsokat, de magától kéri is azokat! Nagyon jó a munkakapcsolatunk, és ha már idáig eljutott, győznie kell. Ennyiféle hangot utánozni nem egyszerű dolog, de neki mégis megy, nem véletlenül lett ilyen nagy sztár! Mi nem a vasárnapra, hanem a győzelemre készülünk!" - mondta el nevetve az énekes.

Pásztor Anna: Freddie-nek csak énekelnie kell

Az énekesnő nem először dolgozik együtt Freddie-vel, hiszen 2014-ben, a Rising Starban ő mentorálta a fiút. Duettet viszont most először énekelnek együtt, amire mindketten nagyon sokat készülnek.

"Csak nyugalomra lesz szüksége. Ki kell alakítanunk egy olyan mini-atmoszférát, amiben nyugodtak vagyunk és csak az éneklésre lesz szükségünk" - mondta el Anna, aki együttesének talán legnépszerűbb számát, a Márti dalát adja elő az énekessel, aki Kiss Tibit személyesíti meg.

"Freddie-ben abszolút benne van ez a dal. Ez róla és az ő mondanivalójáról is szól. Nem kell erőlködni, csak énekelni" - fogalmazott az énekesnő.

Csepregi Éva: Reni maga a zene

A Neoton énekesnője hosszú évek óta nyomon követi Tolvai Reni pályafutását, aki ezúttal sem okozott neki csalódást.

"Csodálatos hangjával és egyéniségével mindig elvarázsolt engem, Reni maga a zene. Ebben a versenyben nincsenek akadályok Reni előtt, akár férfi, akár női szerepről van szó."

"A műsor lényege, hogy más előadóművészek egyéniségébe bújjanak bele a sztárok, ezt pedig ő szerintem tökéletesen oldotta meg! Úgy vélem, Végvári Ádámként sem okoz majd csalódást" - fogalmazott a %%-nak Csepregi Éva, aki élvezte a Renivel töltött próbahetet.

És ezeket olvastad már?