HŰHA

Nagy a baj, kerekesszékbe került a Sztárban Sztár versenyzője

Berkes Olivér még múlt hét elején sérült le, rosszul lépett, ezért elszakadt a bokaszalagja.
  • Szerző: Ripost

Berkes Olivér nagyon örül(t) a TV2 legnépszerűbb show-műsora felkérésének, izgatottan vetette bele magát a munkába  és most, hogy  végre felléphet a Sztárban Sztár színpadán, a sors igencsak próbára tette.

A tehetséges előadó a múlt hét elején elszakította a bokaszalagját, emiatt pedig még a járás is nehézséget okozott neki. Vasárnap este Amy Whinehouse bőrébe bújt, szerencsére nem egy táncos dallal kellett indítania szereplését, de Olivért így is nagyon bántotta, hogy nem tudott mozogni a színpadon.

A szerencsétlen félrelépés után az orvos fekvőgipszet javasolt neki, de akkor még volt esély arra is, hogy megússza ezt a kényelmetlenséget. Vasárnap este azonban kiderült, nemcsak a gipsszel kell megbirkóznia, de a lelkes versenyzőnek további szigorú orvosi utasításokat is be kellene tartania.

"A próbákon fixálóban voltam. Két fémsín tartotta a bokámat, de nagyon ránehezedtem a lábamra, sokat álltam és a vér letódult a lábfejembe, így még jobban begyulladt a bokám”

– árulta el Berkes Olivér, aki jól tudja, hogy ennek fele sem térfa, így hiába akarja siettetni a gyógyulást, türelmesnek kell lennie.

A doki azt mondta, hogy ha szeretnék még az életben járni és normális életet akarok élni, jobb, ha begipszeljük a lábamat.

Fekvőgipszet kaptam, amit még kb. két hétig kell hordanom, de ha minden jól megy, és javul az állapotom, talán lesz olyan szerencsém, hogy a jövő heti műsorra már járógipszre cserélik

– reménykedett a Sztárban Sztár új üdvöskéje, aki míg nem áll biztos lábakon, kerekesszékbe kényszerült.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Olivér, hogyan küzd meg a kényszerű helyzettel és miként tud kerekesszékkel próbálni vasárnap estére, olvasd el a %% keddi lapszámában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?