HŰHA

Micsoda változás, bikiniben mutatta meg magát a magyar sztár

Horváth Gréta az év elején kezdett bele a fogyókúrába, a kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő formában van Horváth Gréta! Az Ázsia Expressz második évadának győztese még év elején kezdte el a fogyókúrát: személyi edzőt fogadott és gondosan figyelt az étkezésére is. Bár most a koronavírus-járvány felülírta a megszokott dolgait, Gréta ettől függetlenül sem hagyta el magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A kemény munka pedig meghozta a gyümölcsét, a híresség irigylésre méltó formában van. Ezt pedig egy bikiniben meg is mutatta.

„Még van vissza a fogyókúrából. A hátamon látom a felesleget, a karomon, illetve a csípőmön... De szépen lassan, nem kicsinálva fogyózok most. És teljesen más így az alakulás is. Kitartást azoknak akik velem együtt nyomják” – írta a fotójához Gréta.

Azt hiszem az elmúlt 30 évben nem volt ilyen kényelmes és szép fürdőruhám😍Köszönöm szépen @giana_milano_, hogy végre van egy ilyen színű és fazonú bikinim! Nekem a striás hasam miatt a bikini eddig tabu volt mert nem éreztem jól magam a magasderekú bugyiban. A webshop készülőben így insta oldalukon tudtok érdeklődni róla! ➡️@giana_milano_ De ez! 🤩☝️ #reklam #gianamilano #újmárka #brutalleszcsajok

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?