HŰHA

A rendőrséggel keveredett összetűzésbe Mészáros Árpád Zsolt! – Videó

A színész egy autókereskedés tulajdonosává vált, és egészen ördögi arcát mutatta – persze, csak egy szerep kedvéért. A Jóban Rosszbanban alakít rosszfiút.
  • Szerző: ripost

Igazi rosszfiúként láthatja a közönség a népszerű színészt! Mészáros Árpád Zsolt a való életben természetesen nem állt át a rossz oldalra, a Jóban Rosszban vadonatúj részeiben azonban igazi ördögi arcát mutatja!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Operettszínház sztárja a SuperTV2 napi sorozatában egy autókereskedőt alakít, aki a rendőrséggel is összetűzésbe keveredik.

Mészáros Árpád Zsolt megint rosszfiút alakít

Mészáros Árpád Zsolt megint rosszfiút alakít
Fotó: TV2

„Édesanyám már szeretne romantikusabb, szerelmesebb karakterként látni engem, de a rosszfiú-imidzs valahogy rám ragadt. Az ilyen karaktereket sokkal izgalmasabb megformálni. Ezúttal egy szövevényes, fondorlatos szálat hozok a sorozatba, lesznek viszontagságok és érdekes dolgok” – mondta el a Mokkában a színész.

Mészáros Árpád Zsolt másfél évig gyakorlatilag otthon ült a vírus miatt, most viszont rengeteg a munkája, főleg, mert az Operettszínházban is elkezdődött a munka és a próbák, nyáron pedig színpadra is állítják a darabokat.

„Nagyon nagy a rizikófaktor, ezért mindenkit arra próbálunk ösztökélni, hogy oltassák be magukat, hogy minél hamarabb találkozhassunk. Nem csak az anyagi megélhetésünkről van szó. Nagyon sok családot tart el a színház, sok gyermek van a dolgozóink családjában. Egy lélekemelő előadás mentálisan és emberileg is tud adni olyasmit, ami kiszakítja a nézőt a hétköznapok nehézségeiből. Egy jó darab sokat hozzátehet az emberek lelkének egészségéhez” – fogalmazott a színész.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?