LELKIZŐ

Alkoholproblémái miatt agresszívvá vált az Operettszínház sztárja – Videó!

Mészáros Árpád Zsolt az elmúlt évben nem léphetett színpadra, a bezártság pedig a legrosszabbat hozta ki belőle. Az Operettszínház sztárja a pohár után nyúlt.
  • Szerző: ripost

Mészáros Árpád Zsolt számára nem volt könnyű az elmúlt egy év. Az Operettszínház sztárjának élete a színpad, de amikor a koronavírus miatt megszűnt a munkája, napi szinten kezdett inni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt a magatartást a családja nem nézte jó szemmel, és bár egy ideig ő nem foglalkozott a rosszallásukkal, végül rájött, hogy segítségre szorul, de legalábbis mindenképpen abba kell hagynia a napi alkoholfogyasztást.

A probléma ugyanis az volt, hogy MÁZS nem tudta tartani a mértéket, így januárban drasztikus döntést hozott.

Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház sztárja sokszor nyúlt a pohár után

Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház sztárja sokszor nyúlt a pohár után
(Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

„Én el akartam menni orvoshoz is, amikor meghoztam a döntést. Felhívtam Zachert, hogy tudna-e segíteni nekem, mert nem voltam olyan állapotban. Éreztem, hogy nem úgy viszonyulok a családomhoz sem, sokkal agresszívebb voltam, állandóan sírtam minden este, ahogy megittam az első pohár boromat” – mondta el a Tények Plusznak a színész.

A probléma gyökere az volt, hogy a kemény hónapok alatt keresőképtelenné vált, így 16 évvel fiatalabb kedvese, Kriszti fizetéséből tudtak csak megélni.

„Összeroppantam, mint családfenntartó. Kriszti tartott el bennünket, mert neki volt munkahelye kettőnk közül” – fogalmazott MÁZS.

A színész olyan komolyan gondolja az elhatározását, hogy bár nemrégiben kapott a születésnapjára egy üveg alkoholt, azt nem ő, hanem a barátnője itta meg; MÁZS maradt az alkoholmentes sörnél.

A Tények Plusz riportját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?