HŰHA

Meglepő helyen látták a nemrégiben eltűnt Hujber Ferit!

A színész áprilisban búcsúzott el a rajongóitól, azóta pedig nem hallatott magáról. Most lehetséges, hogy Kanada helyett Londonban telepedett le.
  • Szerző: ripost

Április óta eltűnt a közvélemény elől Hujber Ferenc! A színész két hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy törli magát a Facebookról, azóta pedig nem jelentkezett.

Színésztársai sem tudnak semmit róla, így azt sem, hogy jelenleg itthon vagy Kanadában tartózkodik-e. A Bors egyik olvasója ráadásul most egy londoni étteremben, pincérként vélte felismerni a Valami Amerika 3 sztárját.

A hozzá közelállók nem is sejtik, mi lehet vele, pedig van, aki visszavárná: Bánfalvy Ági színésznő örülne, ha ősszel visszatérne a Bánfalvy Stúdió színpadára.

"Õszintén mondom, hogy elképzelésem sincs, mi lehet Ferivel. Nagyon régen nem beszéltem vele, egyik pillanatról a másikra tűnt el az életünkből.

Nagyon szeretjük őt, de tudjuk, a kivételes embereknek mindig nehezebb megbirkózni a hétköznapokkal.

Ha ősszel újra lenne kedve nálunk, velünk játszani, nem zárkózunk el. Remélem, nem kell aggódnunk érte" - fogalmazott a színésznő.

Egy névtelenséget kérő barátja a lapnak állítja, aggódnak Hujberért, aki bár többször is szó nélkül eltűnt már, de eddig mindig megmondta valakinek, hova megy. Most azonban egy ideje senki nem tud róla.

És ezeket olvastad már?