HŰHA

Megkönyörül Meghan hercegné? Hihetetlen, mit kér tőle apja

Thomas Markle már megbánta, hogy botrányosan viselkedett, de nem biztos, hogy Meghan ezt el is hiszi neki.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegné édesapja, a botrányairól híres Thomas Markle úgy érzi, most utoljára van esélye visszahódítani a lányát, aki Harry herceggel hamarosan Amerikába látogat.

Az édesapa még mindig reménykedik benne, hogy a hercegi pár időt szakít az ő meglátogatására is. Egy bennfentes szerint az apa szemtől szemben akar bocsánatot kérni lányától és férjétől korábbi nyilatkozatai miatt - írja a az Express.

Ugyanakkor kérdéses, hogy a hercegné megbízik-e apjában, hiszen eddig minden mozzanatát és feltételezését kiteregette a sajtónak. Legutóbb például azt mondta, hogy ő látja Meghan szemében a szomorúságot és félelmet, amelyet a királyi család szigorú szabályai miatt érezhet.

Thomasnak valóban a pár első tengerentúli látogatása lehet az utolsó esélye, hiszen a két telefonszám, amelyen eddig elérhette a palotát, már nem kapcsolható, így gyakorlatilag május óta nem beszélt lányával. Emellett a királyi család már vizsgálja, milyen intézkedéseket tehet a férfi ellen, annak folytonos gyalázkodó megjegyzései miatt.

Utazásuk során Meghan és Harry egyébként barátaik mellett a hercegné édesanyjával is találkoznak, aki hamarosan Angliába költözik, hogy közelebb legyen lányához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?