HŰHA

Meghan Markle mégis ott lehet Fülöp herceg temetésén? Íme, a részletek!

Az a hír járta, hogy Meghan Markle a koronavírus miatti félelmében és a várandóssága miatt nem megy el férje nagyapjának a temetésére.
  • Szerző: ripost

Fülöp herceg sajnálatos halála kellett ahhoz, hogy unokája, Harry herceg közel egy év után hazatérjen a családjához. Harry tavaly óta Amerikában él a feleségével, de az egyelőre még nem tisztázott, hogy Meghan Markle vele tart-e majd a temetésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az előzetes információk szerint nem, Markle ugyanis fél a koronavírustól, és úgy érzi, a várandóssága miatt megterhelő volna számára az utazás és a gyászceremónia.

Meghan Markle nem biztos, hogy ott lesz a temetésen

Meghan Markle nem biztos, hogy ott lesz a temetésen
Fotó: AFP

Az Insider bennfentesei szerint azonban semmi akadálya nincs, hogy Meghan repülőre üljön: a koronavírus miatt nagyon magas a higiéniai védekezés a repülőtereken, a terhesség 36. hete előtt – Meghan nyárra várja a kislányát – pedig biztonságos utazni a szakértők szerint.

Könnyen lehet azonban, hogy az aggodalom mégis felülkerekedik a Harry herceg feleségén. Ráadásul Nagy-Britanniában a jelenleg hatályos koronavírus-szabályok miatt csak harmincan vehetnek részt a temetéseken, és a királyi család a hírek szerint nem akar kibúvót a törvény alól.

Márpedig Fülöp hercegnek népes rokonsága van, főleg a vérrokonokat tekintve: felesége, II. Erzsébet királynő, négy gyermeke, Károly herceg, Anna hercegnő, András herceg és Eduárd herceg, valamint nyolc unokája és tíz dédunokája gyászolja.

Családtagjai házastársait is beleszámolva pedig gyorsan kijöhet a harminc fő, így lehetséges, hogy a palota sem véli majd bárdolatlanságnak, ha Meghan az aggodalmai miatt nem megy el Fülöp herceg búcsúztatójára.

Csak nehogy végül a sussexi hercegné kiforgassa a gesztust, és hamisan azzal vádolja meg a következő interjújában a palotát, hogy kizárták őt a temetésről...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?