HŰHA

Meghan Markle apja könnyekben tört ki, annyira irigyelte ezt a pillanatot

Thomas Markle egy 90 perces dokumentumfilmben beszélt fájdalmáról, amit a családi botrányok miatt érez.
  • Szerző: Ripost

A 75 éves Thomas Markle elmondta a róla készült tévés dokumentumfilmben mexikói otthonában, hogy olyan irigy volt Károly hercegre, amiért ő vezette lányát oltár elé, hogy sírva fakadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A hercegi pár királyi családtól való elszakadása miatt jelenleg mindenki Meghanról és Harry hercegről beszél, az egykori színésznő apja pedig ennek a krízisnek a kellős közepén kezdett el újra arról beszélni, hogyan szakadt meg a kapcsolat lányával. Thomas Markle elmondta, hogy a tévében nézte Meghan és Harry herceg esküvőjét, miután szívinfarktusa után kiengedték a kórházból.

A 90 perces dokumentumfilmet szerda este mutatták be. A filmben látható volt, hogy Thomas Markle megrendült az emlékek miatt, hiszen ő akarta oltárhoz vezetni a lányát.

„A lányom gyönyörű volt. Bárcsak ott lehettem volna vele. Nagyra becsülöm, hogy Károly ott volt. Beismerem kicsit sírtam miatta. A mai napig nem tudom elfelejteni a pillanatot” – fogalmazott a visszavonult filmes világosító.

Thomas Markle egyébként 2018 májusa óta nem beszélt a lányával, Harry hercegről pedig azt állította, hogy úgy viselkedik, mint egy „érzékeny” 12 éves. Meghan apja sosem találkozott még unokájával, Archie-val sem, lányával való viszonyát pedig „bonyolultnak” jellemezte a filmben – írja a Daily Mail.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?