SZTÁRDZSÚSZ

„Tartozik nekem a királyi család” – Meghan apja durva vádakkal illette őket

A 75 éves férfi szerint megpróbáltatásai miatt mindenki tartozik neki, lányának pedig gondoskodnia kéne róla.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle édesapja, Thomas Markle attól retteg, hogy soha többé nem fogja látni a lányát. A férfi szerint a királyi család és Harry herceg azonban tartoznak neki, így eljött az ideje, hogy „gondoskodjanak apáról”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 75 éves Thomas Markle Mexikóból, egy tévés dokumentumfilmen keresztül üzent. Azt mondta, hogy Harry és Meghan nem rajonganak érte. „Lehet, hogy akkor látnak csak újra, amikor a földbe eresztik a koporsómat” – fogalmazott a férfi. A róla készült 90 perces műsort szerda este mutatják be – írja a Daily Mail.

Markle azzal vádolja a filmben Harry-t, hogy „érzékeny 12 évesként viselkedik”. A pár sajtó elleni perében pedig magát fogja védeni. Az egykori filmes világosító szerint ugyanis lánya és veje megalázó dolgokat állított róla. „Nem érdekel. Most már tartoznak nekem. A királyi család tartozik nekem. Harry tartozik nekem, Meghan tartozik nekem. Amin keresztül kellett mennem, azért kárpótlás jár. A lányom azt mondta, hogy ha idős leszek, vigyázni fog rám. Most idős lettem, itt az idő vigyázni apura” – mondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?