HŰHA

Megfenyegették Balázs Klárit: Azt mondják, megkeserítik az életemet!

Érthetetlen módon zaklatják Balázs Klárit. Az énekesnőnek mocskolódó üzeneteket írnak hamis Facebook-profilokról, ám hiába tiltja le őket, az illetők mindig visszatérnek.

Még a legszeretettebb sztároknak is vannak rosszakaróik, a legjobb példa erre Korda György és Balázs Klári. A házaspárt osztatlan tisztelet és szeretet övezi, közvetlenségük és kedvességük miatt rengeteg rajongójuk van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagy számok törvénye alapján azonban sajnos akadnak olyan emberek, akik nem kedvelik őket, és ezt a tudtukra is adják. Néhányan pedig még ennél is messzebb mentek.

Fotó: Ripost

„Van négy-öt ember, akik minősíthetetlen stílusban írnak a Facebook-oldalam bejegyzései alá, illetve privát üzenetben is zaklatnak. Hiába tiltom le őket rögtön, új profilt kreálnak, amiről tovább ontják rám a szidalmaikat. Elképesztő emberek vannak, az pedig, hogy miket mondanak, sajnos sok esetben nem tűr nyomdafestéket. Sőt, most már ott tartunk, hogy azt a kedves hölgyet is elkezdték ócsárolni, aki rajongói oldalt készített nekem szeretetből” – mondta el a -nak Balázs Klári.

„Néhányan a mai napig nem tudják elfogadni, hogy már negyven éve vagyok Gyuri felesége. Bizonyos nők azt állítják, elvettem a rajongóktól Gyurit azzal, hogy hozzámentem feleségül, illetve olyat is mondtak már, hogy megkeserítik az életemet. Ez abszurdum! Szeretetben, boldogságban élünk immáron négy évtizede, miért fáj ez bárkinek?!”

Szerencsére azonban sokkal többen vannak azok, akik szeretik és támogatják az énekesnőt, ha pedig megjelenik egy-két mocskolódó hozzászólás, a hűséges követők rögtön megvédik a kedvencüket.

„A rajongóink egy részével különösen szoros a kapcsolatunk. Van egy kemény mag, akik minden koncertünkre eljönnek, bárhol is vagyunk az országban. A közösségi oldalakon is rengeteg szeretetet kapunk, és bár a zaklatók miatt megfordult a fejemben, hogy letörlöm magunkat a Facebookról, végül úgy döntöttem, hogy nem teszem. Azzal ők nyernének, sokaknak viszont csalódást okoznék. Viszont nem tűrök tovább: két zaklatóm eredeti nevét konkrétan tudom, ezért úgy határoztam, hogy adok még egy esélyt, hogy leálljanak. Ha viszont továbbra is zaklatnak, akkor nem marad következmények nélkül a tettük, és feljelentést teszek ellenük a rendőrségen” – fogalmazott Balázs Klári.

Másokat is zaklatnak

Bár szerencsére nem gyakori, azért a magyar sztárvilágban is akad példa hasonlóra. Korábban egy bomlott elméjű nő zaklatta éveken keresztül Peller Károlyt. A Hajnalka nevű illető Dolhai Attilát és Rékasi Károlyt sem kímélte, Peller Károly kertjébe pedig egyszerűen bemászott, és az éjszaka közepén halálra rémítette a színészt. A bíróság megrovásban részesítette a nőt, aki ezután újrakezdte a zaklatást, de most úgy tűnik, leállt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?