HŰHA

Marsi Anikó végre megmutatta fiait!

Évek teltek el azóta, hogy láthattuk Marsi Anikó és Palik László gyerekeit, ezt a hiányosságot a legfrissebb HELLO! magazinnak köszönhetően azonban most pótolhatjuk!
  • Szerző: HELLO!

Sokan régóta várnak erre az interjúra! A TV2 híradósa, Marsi Anikó hallatlan őszinteséggel mesélt a HELLO! magazin legfrissebb számában arról, miért döntött úgy, hogy végleg felszámolja külföldi életét és Magyarországra költözik.  Anikó élete legnehezebb hónapjain van túl, hiszen anyaként a családjától távol kellett helytállnia.

A 12 oldalas exkluzív interjúban végre újra láthatjuk fiaikat is, akik mára kész kamaszok lettek, de számos eddig megválaszolatlan kérdésre is megkapjuk végre a választ! Anikó, egyebek mellett azt is elárulta, mi volt az igazi oka annak, hogy Palik Lászlóval a hazatérés mellett döntöttek.

Napközben nem volt annyira nehéz, hiszen koncentrálnom kellett az új feladatomra, ám az esték már kemények voltak.

Hiába beszéltem a három fiúval naponta többször is telefonon, mégsem voltak mellettem" – mesélt érzéseiről és az elmúlt hét év mindennapjairól Marsi Anikó a legfrissebb HELLO!-nak, az igazi sztárok magazinjának. A lapot a várva várt interjúval keresse szeptember 8-tól az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?