HŰHA

Lefoglalják az elvált X-faktoros magyar énekes autóját

Válságba került Király L. Norbi, akit komoly anyagi nehézségek sújtanak.
  • Szerző: B.M.

Pattanásig feszült  Király L. Norbi, akitől bármikor elvehetik menő autóját. A napokban vitte ki neki a postás a levelet, melyben az állt: ha nem tud azonnal átutalni a lízingcégnek egymillió forintot, gyorsan búcsút inthet verdájának.

A fekete BMW-t amúgy 3 éve lízingeli Norbi. Havonta százezerbe kerül neki, hogy biztonságban tudhassa magát utazás közben. Az autót azért vette, hogy vidéki koncertjeire gyorsan és biztonságosan utazhasson. Egyelőre fogalma sincs arról, mihez kezdjen. Egy biztos: nem áll módjában ekkora összeget kifizetni azért, hogy megtarthassa járgányát.

„Ha nem velem történik meg, el sem hiszem, hogy ilyen előfordulhat!

Három éve törlesztem az autómat, amely véleményem szerint alig kétmillió forintot ér, de eddig már több mint 3,5 milliót fizettem, ennek ellenére a lízingcég közli, hogy igazgatói döntés alapján fölmondják a szerződésemet, vagyis elveszik az autómat.

A levélben éreztetik, hogy ők jó fejek, felkínálnak egy opciót, mégpedig azt, hogy fizessek ki egymillió forintot, és megkapom a kocsit. Indoklás nincs! Mégis, hogyan lehet ez?” – fakadt ki a Borsnak Király L. Norbi, aki azt mondja, nincs elmaradva a részletekkel, mindent fizetett rendesen.

„Az ügyintéző hölgy sem tudott érdemleges választ adni arra, hogy miért akarják elvenni az autómat, ha minden rendben” –értetlenkedett az X-Faktor egykori sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?