HŰHA

Lagzi Lajcsi attól fél, hogy a rendőrök keverik őt gyanúba

A zsaruk által csak Mulatós gazdának nevezett trombitamûvésznél újra vizsgálódtak, a családja nem bírja lelkileg a tortúrát.
  • Szerző: mdna

Lagzi Lajcsinál újra vizsgálódtak a rendőrök, és minden jel arra mutat, hogy ha elegendő bizonyíték összegyűlik, még idén vádat emelnek ellene.

A trombitaművésznél legutóbb három helyen kutakodtak, és a zenészt is hosszú órákon át próbálták puhítani - írja a Story magazin. Érden, Boldogasszonypusztán és abban a tatai lakóparkban zajlott az összehangolt akció, ami tavaly ősszel a hírek középpontjává vált.

De hiába a szervezett rendőri kivonulás, Lajcsinál újfent nem találtak semmit, a korábbi állapotokhoz képest semmi eltérést nem tapasztaltak.

"Meg sem tudom számolni már, hányszor szállták meg az otthonunkat.

Nem titkolom, egy ideje már nem attól félek, hogy lefoglalnak és elvisznek, hanem attól, hogy hoznak és otthagynak nálunk valamit.

- viccelődött a lapnak a zenész, akinek nincs sok oka a humorizálásra.

Egyik fiáról nemrég kiderült, oly mértékben károsodott az idegrendszere a rendőrségi ügy miatt, hogy szakembernek kell foglalkoznia vele a trauma feldolgozásában.

Lajcsi a hetilapnak elmondta, nem az zavarja, hogy a rendőrség ismét megkereste, hanem az, hogy egyre inkább úgy tűnik, családja egészsége is rámehet a kálváriájára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?