HŰHA

L.L. Junior utoljára szólalt meg Nótár Mary ügyében!

A rapper elnézést kért az énekesnőtől, ám van, amit most is ugyanúgy gondol.
  • Szerző: Ripost

Megoszlanak a vélemének arról, hogyan viselkedett L.L. Junior, miután szerda este indulatos videóban fakadt ki Nótár Mary vetélésének ügyében. A rapper akkor önmagából kivetkőzve, kemény hangnemben közölte a véleményét az énekesnőről, akinek egy szavát sem hitte el. 

Junior most ismét bejelentkezett a Facebookon, ráadásul nem egyedül: kisfia, Lacika, mellette ült, amikor fontos bejelentést tett. 

"A tegnapi témára azért térnék ki, mert ha elvetettem a sulykot, akkor elnézést kérek mindenkitől. Indulatosabb voltam a kelleténél, zaklatott voltam. Ez egyébként a tényeken nem változtat, az sajnos igaz, erről nem is akarok beszélni" - kezdte Junior.

Az álláspontján nem változtatott, szerinte Mary hamisan állította, hogy várandós volt, emellett pedig az énekesnő vagdalkozása is felháborította. A történteket azonban lezártnak tekinti, nem szeretne többet sem az interneten, sem pedig magánbeszélgetésben tovább vitatkozni Maryvel. 

A rapper szerda este háborodott fel, miután Nótár Mary egy fotó formájában közölte a rajongói oldalán, hogy elvesztette a gyermekét. Junior akkor élőben jelentkezett a Facebookon, és hangot adott nemtetszésének. 

Mary nem maradt adósa: rövidesen két dühödt hangvételű videót is posztolt, amelyekben kemény állításokat fogalmazott meg Juniorral és egykori közös menedzsmentjükkel szemben is.

Ez a vita most lezárulni látszik, azonban koránt sincs vége, hiszen a volt menedzsment és Mary a bíróságon folytathatják harcukat, egyikük pedig érvényt szerezhet majd az igazának.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?