HŰHA

Különleges fotó, sokan irigykednek most Tillára

A műsorvezető kivételesen eljutott fodrászhoz, ám nem a megszokott módon zajlott a szépítkezés.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vasárnap este egy különleges adással készül a TV2! A Neked énekelek című műsorban hírességek jelentkeznek majd be, hogy megköszönjék azok munkáját, akik a mai napig a frontvonalban küzdenek a járvány alatt. A show házigazdája Ördög Nóra és Tilla lesz. A két műsorvezető már nagyon készül az adásra, főként Tilla, aki még fodrászhoz is ellátogatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A műsorvezető persze minden óvintézkedést betartott, amíg a frizuráját csinálták, ráadásul még egy fotót is készített a furcsa helyzetről.

„Vasárnap élő adás a járvány alatt is dolgozókért! Rengeteg zenész, színész, sportoló, tévés készül produkcióval. Az otthonukból fogjuk őket kapcsolni Ördög Nórával. Gondoltam nekem is ki kéne néznem valahogy! Úgyhogy elmentem egy sci-fi filmben fodrászhoz 2056-ban” – írta a fotóhoz a műsorvezető.

Vasárnap élő adás a járvány alatt is dolgozókért, rengeteg zenész, színész, sportoló, tévés készül produkcióval, az otthonukból fogjuk őket kapcsolni @ordognora val. Gondoltam nekem is ki kéne néznem valahogy! Úgyhogy elmentem egy sci-fi filmben fodrászhoz 2056-ban. 😎 #koronavírus #hungary

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?