HŰHA

Kamerák előtt üvöltött Stohl Bucival a MasterChef VIP döntőse

Gáspár Evelin erősítésként kapta maga mellé Stohl Andrást és Győrfi Pált, de eljött a pillanat, amikor a fiatal lánynál elszakadt a cérna.
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin keménykezű konyhafőnökként vágott bele a mindent eldöntő adásba. Minden áron meg akarta mutatni a MasterChef VIP 2 ítészeinek és persze édesanyjának is, hogy képes irányítani egy konyhát.

Fotó: TV2

Evelin nehéz menüsort választott, ami alaposan feladta a leckét két segítőjének, Stohl Andrásnak és Győrfi Pálnak, akik nem minden mozzanatban álltak a helyzet magaslatán. Evelin egy darabig megpróbált nyugalmat erőltetni magára, de ahogy halad az idő, egyre inkább feszültté vált és végül kemény szigorral csapott le minden hibára. Hol Palit, hol Andrást osztotta keményen, majd egy ponton kifakadt és mindkét segítőjével kiabálni kezdett.

Fotó: TV2

„Le vagytok lassulva! Lehet, hogy innotok kéne egy kis bort...” - fakadt ki Evelin a döntő vége felé.

Szerencsére András és Pali is jól kezelte a feszült pillanatokat.

„Voltam már Evelinnel feszült helyzetben, így tisztában voltam vele, hogyan reagál ilyenkor. Én így szeretem őt” - reagált adásban a mentők szóvivője.

„Ismerve Evelint és az ő habitusát, nekünk nyelni kell és tenni a dolgunkat. Szerencsére két strapabíró segítőt kapott” - fűzte hozzá András

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
És ezeket olvastad már?