HŰHA

Különleges kapcsolat: ezt mondta A TV2 műsorvezetőjéről Kaiser Ede

Jövőre szabadul a móri mészárlás miatt tévesen elítélt férfi, aki más rablási ügyei miatt 17 éve raboskodik.
  • Szerző: RIPOST

Jövőre szabadul a móri mészárlás miatt tévesen elítélt, más rablási ügyei miatt 17 éve raboskodó Kaiser Ede. A 44 éves férfit a Bors látogatta meg a Budapesti Fegyház és Börtönben, aki elárulta, a mai napig hálával gondol volt osztályfőnökére, Istenes Lászlóra, hiszen ő mindig kiállt mellette, és még a jogerős ítélet után is az ártatlanságát hangoztatta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Rendkívül jó tanárnak tartom, nagyon szerettem, ő volt a kedvencem. Többször is kifejezte szimpátiáját felém az eljárás során, a pályafutását azóta is követem. Sosem felejtem el, amikor Laci bácsi előtt álltunk, s azt kérdezte, mik lesztek, ha nagyok lesztek. Másodikosok voltunk, de egyből rávágtuk, hogy nőgyógyászok. Sajnos elszakadtunk az álomtól” – mondta a Borsnak az elítélt, aki szerint bensőséges kapcsolat alakult ki kettejük között. Kaiser egy év múlva szabadul, azt is elárulta, hogyan készül erre.

„Felüdítő érzés, hogy már csak ennyi van, de ugyanúgy telnek a napjaim, ahogy eddig is. Nyolc fős zárkában élünk családiasan heten. Jól kijövök mindenkivel, sosem voltak gondjaim. Persze évekig „móri mészárosként” nem mindenki beszélt velem, de utána azok is odajöttek. A barátságok helyett általában bűnszövetségek alakulnak ki, abból pedig nem kérek” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?