HŰHA

Ismét veszélyben Hujber Feri élete

Még mindig sokan mosolyogtak Hujber Ferenc sokkoló szereplésén, pedig meglehet, hogy nagy a baj, és komoly mentális probléma húzódik meg a háttérben, amely akár az életét is veszélyeztetheti.
  • Szerző: Ripost

A szakember szerint komoly mentális problémákra is utalhat Hujber Feri mokkás viselkedése, így időszerű lehet családja részéről a segítségkérés.

"A rokonok szerepe jelentős egy ilyen esetben. Ha valaki zavarodottan viselkedik, egyik napról a másikra kifordul önmagából, a környezetében élők ösztönösen segítséget kérnek, hogy megmentsék az illetőt.

Amennyiben valóban mentális problémáról van szó, a beteg egy sajátos világba kerül, a külvilágra szinte nem is reagál.

Óvatosan kell kezelni a konkrét esetet, mert egy hétköznapi embert, de akár egy műsorvezetőt is könnyen meg lehet vezetni és nincs kizárva, hogy az alany csak egy kis figyelemre vágyik" 

– árulta el Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Szerettünk volna, több szemszögből megvizsgálni az esetet ezért dr. Takách Gáspár addiktológus és pszichoterapeuta véleményét is kikértük. A szakembertől megtudtuk: egyes drogok, okozhatnak Feriéhez hasonló magatartást.

Szikora Róbert is megszólalt a témában, aki vallásos emberként nem tudta szó nélkül hagyni  Feri ámokfutását. Hogy mit gondol a színészről és mit tesz érte?

Kiderül a %% napilap csütörtöki számából!

És ezeket olvastad már?