HŰHA

Ijesztő körülmények, ez fogadta Afrikában a magyar műsorvezetőt

Kárpáti Rebeka egy különleges jótékonysági túrára indult.
  • Szerző: RIPOST

Kárpáti Rebeka úgy döntött, hogy az új évet jótékonykodással kezdi, ezért az Afrikáért Alapítvánnyal kiutazott két hétre Kongóba. A műsorvezető egy nélkülöző afrikai család életét próbálja szebbé varázsolni, közben pedig meglátogatja Devinát is, akit pár hónappal korábban virtuálisan örökbefogadott. Rebekának azonban komolyan fel kellett készülnie az útra, hiszen veszélyes kalandra vállalkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az Ázsia Expressz előtt kapott oltásaim még jók voltak, csak sárga láz ellen kellett indulás előtt beoltatnom magam. Ja, és malária ellen szedek gyógyszert” – kezdte Rebeka, aki ennek ellenére is nagy lelkesedéssel vágott neki a humanitárius túrának, melynek keretében egy mélyszegénységben élő afrikai család házépítésénél segédkezik. A műsorvezető elárulta, nagyon meglepték az ottani körülmények, teljesen más világot ismert meg.

„Mi biztonságosabb helyeken mozgunk, de az északi és a keleti országrészek nagyon veszélyesek, a közelébe sem megyünk. Konkrétan egy fehér embert láttam eddig rajtunk kívül, sok ház tetején pedig szögesdrót véd. Én az Afrikáért Alapítvánnyal jöttem ki Kongóba, nagyon sok eligazítást kaptunk az utazás előtt, felkészítettek mindenre, de turistaként idejönni nagyon para” – fogalmazott az Instagram-oldalán a műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?