HŰHA

II. Erzsébet királynő fontos ügy miatt nyújtana békejobbot Harrynek és Meghannak

Harry és Meghan szerencsés helyzetben van, az uralkodó ugyanis egy rendkívül fontos eseményen az ő jelenlétükre is számít.
  • Szerző: ripost

Bár lejárató könyveket terveznek a királyi udvar ellen, palotai források szerint Harry és Meghan mégis az uralkodó támogatására számíthat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek komoly oka van: II. Erzsébet királynő jövőre ünnepli trónra lépésének hetvenedik évfordulóját. A platina jubileum alkalmából 2022. június 2-a és 5-e között nagyszabású ünnepségeket rendeznek az Egyesült Királyságban, és a hírek szerint a királynő Harryék jelenlétére is számít.

harry és meghan

Harry és Meghan a királynő nagyvonalúságára számíthat
Fotó: AFP

„Nagyon fontos, hogy ő az első uralkodó, aki elérte a 70 éves uralkodási időt” – mondta el a Daily Star szerint a királyi ház szakértője, Charlotte Griffiths.

„Nagyon bölcs, hogy előre megtervezi az ünnepséget, és stratégiailag is rákészül. Gondoskodik arról, hogy a család tagjainak viszonya rendezettnek tűnjön, és a fontos pillanatban ott álljanak mellette sorban, mint az orgonasípok.”

Egy másik szakértő, Richard Eden megerősítette mindezt.

„A palota extrém erőfeszítéseket tesz, hogy megpróbálja beilleszteni Harryt és Meghant a jövő évi programba, mert a történtek ellenére is a fedélzeten akarják tartani őket” – fogalmazott Eden.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?