HŰHA

Így neveli egy kreatív, modern szülő a gyerekeit - Fotó

Egy igencsak jó fantáziával megáldott apa ihletet merített az Elrabolva címû filmből, és Liam Neeson módjára fenyegette meg rendetlen gyerekeit.
címkék:

A régi időkben még tökéletes és hatásos büntetés volt, ha az embertől megvonták a szülei a zsebpénzt. Az idők azonban változnak, és új büntetési módszerekre van szükségük a szülőknek, hogy betartassák a házirendet. Egy amerikai apuka például Liam Neesontől vett példát, és az Elrabolva című filmből ismert híres monológját írta át fenyegető üzenetnek. Amiből ez lett végül:

"Nem tudom, kik vagytok.

Azt sem, hogy mit akartok. Ha egy cselédet kerestek, aki feltakarít utánatok, akkor elmondom, hogy én nem fogom megtenni.

De rendelkezem olyan különleges képességekkel, melyeket pályám során tökélyre fejlesztettem. Amelyek miatt az otthoni Wi-Fi rendszer és a mobiladathálózat szakértője lettem.

Ha most rendet raktok magatok után a konyhában, akkor máris végeztünk.

Nem foglak keresni, nem foglak üldözni titeket.

De ha nem, megkereslek, és meg foglak találni titeket...

...és kikapcsolom az internetet."

Azt nem tudni, hogy a konyhapult fölé kiragasztott üzenet elérte-e a célját, és a gyerekek megtömik-e már a mosogatógépet a zavartalan internet hozzáférésért cserébe. De mindenesetre a közösségi oldalakon imádják az apuka kreativitását.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?