HŰHA

A szakértő szerint Harry nagyon megváltozott, olyan, mint Trump

Kielemezték a sussexi hercegi párral készült legutóbbi interjút, és elég meglepő eredménnyel járt a vizsgálat.
  • Szerző: The_M

A Spotify hónapokkal ezelőtt busás szerződést kötött Harryvel és Meghannal, amiből annak ellenére sem hátrálnak ki, hogy a hercegi pár első podcastjénél még a bálnák énekét is többen töltötték le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sussexiek legújabb adását ezúttal nemcsak meghallgatni lehet, hanem megnézni is. Egy brit lap azonnal meg is mutatta a videós beszélgetést egy viselkedés elemzőnek, aki érdekes dolgokat mondott.

harry megváltozott amerikában

Harry herceg már nem az, akinek a palotában nevelték (Fotó: Spotify)

A szakértő szerint Harryt kezelésbe vehette valaki, hogy kevésbé legyen brit és elegáns. Már úgy beszél, mint egy amerikai, és a kezeivel is hevesen mutogat magyarázás közben, illetve nagy terpeszben ül, ami korábban a brit királyi család tagjaként bunkóságnak minősült volna. A szakember Donald Trumphoz hasonlította a herceget, mert ugyanolyan lehengerlő, határozott tipikus amerikai lett az önkifejezése, mint az egykori amerikai elnöknek.

harry nagyon megváltozott

Harry és Meghan viselkedését is átalakították (Fotó: Spotify)

Meghan eközben visszahúzódóbban viselkedik, vagyis egy PR szakértő elmagyarázhatta nekik, hogy nem szimpatikus az embereknek, ha Harryt mindenki papucsnak nézi, akit az asszony rángat és irányít. Ezért megkapták az új szerepeiket: Harry a főnök, Meghan a támogató társ. Legalábbis, ha kamera előtt vannak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?