HŰHA

Csúfosan megbukott Meghan és Harry: még a bálnahangokra is többen voltak kíváncsiak, mint rájuk

A méregdrága műsorukra nem volt kíváncsi senki sem.
  • Szerző: Ripost

Igencsak izzadhattak azok a megrendelők, akik összeadták Harry herceg és Meghan Markle podcast-sorozatára a szükséges 30 millió fontot, azaz 12 milliárd (!!!) forintot: a webes rádióadás első, kedd délután megjelent epizódja ugyanis igencsak siralmasan nyitott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A Daily Mail cikke szerint a 33 perces Archewell Audio a brit Spotify podcast-listán a 17. helyen kezdett, ami persze nem olyan rossz, de ha azt vesszük, hogy az eleve húzónévnek számító hercegi pár mellett Sir Elton John is hallható volt, már nem is olyan jó, ha pedig azt is hozzátesszük, hogy az alváshoz többek közt bálnahangokat hosszú órákon keresztül játszó Deep Sleep Sounds is előrébb szerepelt a listában, már kifejezetten siralmas.

A karácsonyi különkiadásként beharangozott első rész azóta összeszedte magát, és felkúszott egészen a hetedik pozícióba a brit listán. Igaz, az amerikain továbbra is csak a 26., ami még mindig nem túl rózsás.

Harryék előtt a brit listán egyébként találunk beszélgetős műsort a BBC készítésében (Grounded with Louis Theroux), főzőshow-t (Off Menu with Ed Gamble and James Acaster) vagy épp standupot (JaackMaate's Happy Hour).

Az első helyen egyébként az a The Joe Rogan Experience áll, aminek 2009 óta közel 1600 epizódja készült el, szóval nehéz lesz letaszítani a trónról – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?