HŰHA

Gólyahír, hatodszor is apuka lesz a 61 éves sztárszínész

A Baldwin család újabb taggal bővül, a színésznek így már hat gyermeke lesz.
  • Szerző: Ripost

Újra apa lesz a 61 éves Alec Baldwin. Az örömhrírt felesége, Hilaria Baldwin babapocakos fotóval tudatta. Az egykori jógaoktató Instagram-posztjából kiderült, hogy érkezik a hatodik Baldwin csemete is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A színésznek már van egy nagylánya, a 23 éves Ireland, aki a Kim Basingerrel kötött házassága alatt született. Amikor 2012-ben összeházasodott jelenlegi feleségével, örült, hogy Hilaria nagy családot szeretne, ezért sorra érkeztek is a babák: Carmen a pár legnagyobb közös gyereke, aki már hatéves, Rafael négyesztendős, Leonardo három, Romeo pedig még csak az első szülinapját ünnepelhette.

A kis Romeo születése után néhány hónappal ismét próbálkoztak a babaprojekttel, azonban Hilaria akkor sajnos az első trimeszterben elveszítette a babát. Fél évvel a tragédia után újra sikerült teherbe esnie. A büszke kismama még a szívhangjáról is megosztott egy felvételt Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon korai szakaszban vagyok még, de el kell mesélnem, hogy egy kis ember fejlődik bennem. Az erős szívverése olyan boldoggá tesz – főként a tragédia után, ami tavasszal történt. Szerettük volna megosztani veletek az örömhírt, mert izgatottak vagyunk, és nem is szeretnénk rejtegetni a világ előtt a várandósságomat. Az első hónapok mindig kemények a fáradtság és a folytonos hányinger miatt, és nem szeretném megjátszani magam, mintha minden oké lenne” – írta a poszt alatt.

Később egy tükörszelfit is posztolt, amiben már látszik a gömbölyödő kis pocakja: „Ha ennyi gyereket szültél, hatperces terhesen úgy nézel ki, mintha hat hónapos terhes lennél...” – viccelődött a kép alatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?