HŰHA

Fájdalmas pillanatokat élt át Lakatos Márk

A stylist önként vállalkozott a kellemetlen beavatkozásra.
  • Szerző: Ripost

Lakatos Márk nem szűz többé, már ami a tetoválásokat illeti. A legnépszerűbb magyar stylist egyszerre két tetoválást készíttetett, ráadásul nem másnál, mint az Éjjel-Nappal Budapest Kristófjánál.

Márk a %%-nak elmondta, sokáig nem akart tetoválást, de aztán rájött, hogy ez olyan, mint a stílus, nagyszerű módja az önkifejezésnek.

Egyik karját egy porondmester díszíti egy tízes kártyalappal, ami a maximalizmusát szimbolizálja, míg a másik karján Jean Cocteau, a híres francia művész portréja látható.

"Õ a huszadik század egyik legnagyobb, legsokoldalúbb alakja. Egy meleg művész volt, akitől sokat olvastam, és aki nagy hatással volt rám" - árulta el a %%-nak, hogy miért pont az ő portréjára esett a választása.

"Amikor rájöttem arra, hogy tetoválást szeretnék, komoly kutatómunkát végeztem az interneten, míg végül rájöttem, mit is akarok pontosan."

Majd sejtelmesen hozzátette, még beszélnek Kristóffal a továbbiakról, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy két tetoválásnál meg fog állni.

Kristóf lapunknak elmondta, Márk másfél hete kereste meg a tetoválás ötletével.

"Szerintem, ha valaki eldöntötte, hogy tetoválást akar, akkor nincs értelme sokáig hezitálni. Például, ha egy motívum hónapokon vagy akár éveken keresztül a háttérképe valakinek, akkor biztos, hogy azt saját magán sem fogja megunni" - árulta el a tetoválóművész, aki lassan két éve van a szakmában, a naptárja tele van, ráadásul hamarosan megnyitja a saját stúdióját is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?