HŰHA

Elképesztő, mit mondott Berki Krisztián barátnőjéről Hódi Pamela!

A csinos modellnek elege van abból, hogy gyermeke édesapjával semmit nem tud megbeszélni, és helyette a barátnőjével kell kommunikálnia.
  • Szerző: Ripost

A bíróságon küzd közös lányuk felügyeleti jogáért Hódi Pamela és Berki Krisztián.

Az egykori szerelmesek között annyira elmérgesedett a viszony, hogy Berki még telefonon sem hajlandó tartani a kapcsolatot Pamelával. helyette Krisztián asszisztensével vagy kedvesével kell megbeszélnie a lányuk nevelésével kapcsolatos problémákat.

"Nehéz úgy tartani a kapcsolatot, ha a hívásaim Krisztiánnál tiltva vannak. Nem szeretném a jelenlegi kedvesével és az asszisztensével megbeszélni a gyermekem érzelmi világát.

Megmondtam neki, hogy ha vele nem tudom megbeszélni, akkor döntök egyedül.

Nem gondolom, hogy egy számomra ismeretlen asszisztenssel kellene megbeszélnem azt, hogy Natasa nagycsoport után maradjon-e iskolai előkészítőn az oviban" - fogalmazott a Mokkában Pamela, aki annak ellenére, hogy nincs baja Krisztián új barátnőjével, mégis markáns véleménye van róla.

"Nem mondom, hogy Mazsi ismeretlen számomra, hiszen beszéltem vele legalább háromszor életemben, de nekem ő senki, és ezt elmondtam neki is."

A viszály ellenére Pamela szeretné normalizálni a kapcsolatát gyermeke apjával, így bízik abban, hogy a bíróság olyan ítéletet hoz, ami közös lányuk számára a legmegfelelőbb lesz.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?