HŰHA

Megműtötték a népszerű magyar énekest, meg is némulhatott volna

A hírességnek évek óta növekedett már egy ciszta a hangszálán, ám addig halogatta a beavatkozást, mígnem majdnem végzetes következményei lettek.
  • Szerző: ripost

Öt éve növekedő ciszta keserítette meg Éliás Junior napjait, a veszély pedig olyan nagy volt, hogy akár meg is némulhatott volna.

Az énekes a végsőkig halasztgatta a műtétet, mert nagyon félt az esetleges szövődményektől.

Fotó: TV2

Végül a daganat beágyazódott az egyik izomba, ez pedig már elkerülhetetlenné tette a beavatkozást.

„A daganat beágyazódott az izomba, olyan hatalmasra duzzadt, hogy a bal hangszálamat is elnyomta. A magas hangjaim megszűntek, az éneklés sem esett már jól. Ráadásul az orvosom figyelmeztetett: ha nem operálnak meg, akkor megnémulok” - mondta el a Blikknek Éliás, aki két jóst is megkérdezett a műtét előtt.

„Két jövendőmondót is felkerestem, akik megnyugtattak: minden rendben lesz. Október közepén operáltak meg, ám miután kijöttem a kórházból, egy hétig nem szólalhattam meg, két hétig nem emelhettem, tilos volt lehajolni is. Az operáció után fogta a kezem Dóri, otthon etetett, profi ápolónőként gondoskodott rólam, amikor belázasodtam. Két hétig ő vette fel a telefonomat is. Már teljesen felépültem, ráadásul annyira jól sikerült a műtét, hogy olyan magas hangokat is kiéneklek, mint korábban soha. Megy a négy oktáv” – fogalmazott boldogan az énekes.

És ezeket olvastad már?