HŰHA

Elárulta fiatalsága titkát a magyar sztárénekes

Hihetetlen, de szerdán betöltötte 65. születésnapját Delhusa Gjon.
  • Szerző: Totti

A számtalan sikerdal szerzője aranylemezei után is alkot még, de már nincs benne kényszer, hogy a slágerlistákra kerüljön. Delhusa Gjon nagyon aktív, még mindig telt házas koncerteket ad, mindennap lovagol, és ahová csak lehet, motorral megy.

Amikor felhívtuk Delhusa Gjont, hogy boldog születésnapot kívánjunk neki, nevetve válaszol: „Ha nem szólnak, el is felejtem, hogy pár óra, és betöltöm a hatvanötöt!” Az énekesnek egyébként is az a véleménye, hogy hatvan felett ezt már nem kell nagy dobra verni.

 

Még visszagondolni is nehéz, hogy mennyi születésnapot ünnepeltünk már

– nevetett Delhusa Gjon. – Mekkora partik voltak… Õrült nagyokat buliztunk, amikor még létezett a balatoni zenészhajó, tíz éven keresztül ott ünnepeltük, volt, hogy helikopterrel érkeztem, és ott volt mindenki, aki számított...

Amikor arról kérdeztük Djonit, mivel tartja ilyen jól karban magát, először arra is csak annyit mond: nem tudja. De persze utána elárulja a titkát.

„Először is nyilván a genetika is sokat számít. De emellett most is éppen megyek a fekvőpadra súlyzózni. Most jöttünk haza a kedvesemmel a nyaralásból, és felszedtem két kilót - mesélte az énekes. - S bár sokat utazunk, amikor itthon vagyunk, minden reggel kimegyünk lovagolni, sokat motorozunk, és nagyon odafigyelek arra, mit eszek. Nem eszem táplálékkiegészítőket, helyettük minden reggel megeszem négy nyers tojást, hozzá friss petrezselymet, és legalább két liter friss tejet megiszom naponta."

 

Hogy mit mesélt még születésnapjáról Delhusa Djon, azt elolvashatod a %% napilap csütörtöki számában. Keresd az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?