HŰHA

Durván nekiment a nőknek Bochkor Gábor, megfagyott a levegő a stúdióban

A mûsorvezető nem először akasztja ki a szebbik nem képviselőit.
  • Szerző: Ripost

A #Bochkor című műsor házigazdájának megint sikerült kiakasztania a vendégeit, de Gábortól sosem volt idegen a megosztó viselkedés. Emlékezetes balhéja volt egy pár évvel ezelőtt, amikor beszólt a túlsúlyos nőkre.

Úgy fest, Bochkor Gábor az elmúlt három évben sem csiszolt sokat a stílusán, az ATV-n futó, #Bochkor című szezonzáró műsorában megint keményen fogalmazott. A téma a menstruáció és annak eszközei voltak. A tampon vagy az úgynevezett intim kehely jobb-e? Gábor, nagy szakértelemmel a hangjában azt mondta: „A kehely összegyűjti neked a havi bűnödet.”

A vendégek Kabát Péter, Hargitai Bea, Ábel Anita és Lakatos Márk voltak, a kijelentés után pedig megfagyott a levegő a stúdióban. A hölgyvendégek aztán felkapták a fejüket, Ábel Anita értetlenkedve kérdezett vissza, hogy jól hallja-e, amit Gábor mondott? Aztán vissza is kérdezett, hogy ezt legyen kedves kifejteni. Gábor erre azt mondta: „Mégis egy olyan havi történet, ami kizökkent” – magyarázta a műsorvezető, mire Ábel Anita azt mondta: "Te mi a f...szt tudsz erről?" "Voltam már érintett" – válaszolta Bochkor.

Ábel Anita és Hargitai Bea nem akart nyilatkozni az ügyről, az ATV vezérigazgatója, Német S. Szilárd viszont elmondta, mit gondol.

"Gábornak mindig karakteres véleménye van, mindegy, mi a téma. Ezzel együtt senki ne gondolja, hogy ne tisztelné a női nemet, sőt!" – nyilatkozta a vezérigazgató. A Bors úgy tudja, hogy a műsor után Bochkor is belátta, hogy túllőtt a célon, és elnézést kért a stúdió­ban lévő nőktől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?